DE CE SA NE ALEGI PE NOI?

Compania noastra produce produse din gama tehnicilor de umbrire incepand cu anul 2005. Datorita cerintelor si clientilor diversificati, am reusit sa perfectionam produsele noastre. Fiecare produs este testat individual, in atelierele noastre pentru a i se certifica calitatea inainte de montaj. Termenul scurt de executie si montaj sunt un atu pentru noi. Acordam consultanta fiecarui client si incercam sa ii oferim produsul dorit in limita posibilitatilor tehnice.

GARANTIA CALITATII

eXPERIENTA IN DOMENIU SI-A LASAT AMPRENTA IN PRODUCTIA NOASTRA. pRODUSELE SUNT TESTATE INDIVIDUAL INAINTE DE PREDARE IN ATELIERELE NOASTRE. gARANTIA PRODUSELOR NU CONSTA DOAR INTR-O SIMPLA GARANTIE, PUTEM ASIGURA INTERVENTII SI REPARATII POST GARANTIE SI CA SA MULTUMIM CLIENTII NOSTRI PRIMA INTERVENTIE POST GARANTIE ESTE GRATUITA. dACA MONTAJUL SI MASURATOAREA SUNT CORECTE PROBABILITATEA CA UN PRODUS SA SE DEFECTEZE ESTE FOARTE SCAZUTA.

DIVERSITATE

dISPUNEM DE O GAMA FOARTE LARGA DE PRODUSE, PESTE 30 DE SISTEME PRODUSE DE COMPANIA NOASTRA VA POT SATISFACE NEVOIA DE UMBRIRE.dE LA ROLETE CLASICE SIMPLE CU ARC, ROLETE CU FIR PANA LA ROLETE ZI NOAPTE IN CASETA. tOATE ACCESORILE LOR DISPUN DE CULORI DIFERITE PENTRU A FI IN TANDEM CU CULOAREA TAMPLARIEI SAU DORINTELE CLIENTILOR NOSTRI. pERSONALIZAREA PRODUSELOR NOASTRE NU ESTE UN OBSTACOL PENTRU NOI ELE POT FI PERSONALIZATE LA CERINTELE DUMNEAVOASTRA.

VARIETATE DE TEXTILE

tEXTILELE IMPORTATE DE NOI SUNT SPECIALE SI UNICATE, ESTE FOARTE PUTIN PROBABIL SA MAI GASITI PE PIATA LOCALA PRODUSE IDENTICE CU ALE NOASTRE. uNELE DIN TEXTILE SUNT FABRICATE SPECIAL PENTRU NOI, IN CONSECINTA CERINTELOR DE PE PIATA: MATERIALE CU BRODERIE, CU PLIURI, PRINTURI DIGITALE. aCTUALIZAM ANUAL COLECTIILE NOASTRE DE TEXTILE, CU MATERIALE NOI SI IN VARIETATE MARE DE CULORI. aSTFEL AM AJUNS SA AVEM SUTE DE MATERIALE SI CULORI ASORTABILE CU LOCUINTELE SAU BIROURILE DUMNEAVOASTRA.

DINAMICA SI INOVATIE

sISTEMELE NOASTRE SE ACTUALIZEAZA IN PERMANENTA: PENTRU A FI MAI USOR DE MONTAT, PENTRU A AVEA O FUNCTIONALITATE PRELUNGITA, PENTRU A FI ADAPTABILE IN ORICE SITUATIE TEHNICA. iNTR-O STRANSA RELATIE DE COLABORARE CU FURNIZORII REUSIM SA LE TRANSMITEM TOATE PROBLEMELE DE ORDIN TEHNIC CARE POT APAREA LA MONTAJE, EI IN CONSECINTA ACTUALIZEAZA SI MODERNIZEAZA PRODUSUL. cE NU POT REZOLVA FURNIZORII REZOLVAM NOI CU AJUTORUL TEHNOLOGIILOR 3D, CARE NE PERMIT O INTERVENTIE MAJORA IN ACEASTA ARIE.

FEEDBACK

pAREREA DUMNEAVOASTRA NE AJUTA ENORM. oRICE INFORMATIE LEGATA DE PRODUSELE NOASTRE SAU DE SERVICIILE NOASTRE SUNT BINE VENITE PENTRU NOI, cA SA EVOLUAM SI SA VA PUTEM OFERI PRODUSE SI SERVICII DE CEA MAI INALTA CALITATE. aSTEPTAM PARERILE SI OPINIILE DUMNEAVOASTRA PE PAGINA NOASTRA DE FACEBOOK SI GOOGLE. pENTRU COMPANIA NOASTRA ESTE CRUCIAL SA STIM CE VA MULTUMESTE SAU CE NU VA MULTUMESTE. vA STAM LA DISPOZITIE ORICAND SI VA ASTEPTAM CU DRAG.

Sisteme unicat de rolete.


         Cu ajutorul noilor tehnologii 3D am reusit sa implementam o gama larga de produse (rolete de interior cu arc, rolete de mansarda, panouri japoneze si alte sisteme). Sisteme unicat cu un design special pentru a satisface nevoile pietei care este in crestere. Putem personaliza un produs pana la cel mai mic detaliu pentru ca orice client sa fie multumit.


        De exemplu iti doresti accesorii de culoare rosu aprins, in ton cu culoarea panzei alese, noi putem face acest lucru. Ai un hotel sau o pensiune doresti un maner cu intialele afacerii tale ? Noi putem face acest lucru. Putem face aproape tot ce iti imaginezi.


        Va asteptam cu provocari si cerinte iesite din comun. Lexundros Design, producator si importator: jaluzele verticale, rolete zi noapte, rolete mansarda, rolete si jaluzele personalizate si altele. Produsele noastre sunt facute toate la comanda, adaptate si confectionate pentru ferestrele dumneavoastra.