Sina de perdea profesionala de mici dimensiuni se poate actiona cu fir sau fara. Sistemul robust se incadreaza in orice tip de decor. Este ideal pentru o functionalitate usoara a perdelei si a draperiei. Este foarte durabila, deoarece nu exista elemente care se pot deteriora in timp. Daca doriti sina dubla atunci puteti opta pentru 2 bucati si se monteaza la dinstanta dorita dintre ele.


Brat extensibil 10-16 cm

Brat extensibil 10-16 cm

    Brat extensibil de 10 - 16 cm, acest accesoriu este  utilizat pentru jaluzele verticale, sine de perdele si cateodata la panouri japoneze.  Este un brat rezistent, rigid, iar culoarea acestuia este alba. Fixarea corespunzatoar..

20,00 Lei
Sina perdea profesionala

Sina perdea profesionala

     Sina simpla de perdea din aluminiu se monteaza pe tavan cu ajutorul unor cleme. Se poate monta si pe perete cu ajutorul unor brate de prindere folosite la jaluzele verticale. Sina este robusta are 1.5 cm patrati. Ea este foarte putin sau ap..

50,00 Lei
Sina perdea profesionala cu fir

Sina perdea profesionala cu fir

    Sina simpla cu fir pentru perdele si draperii, acest accesoriu are un sistem profesional de tragere cu ajutorul unor snururi speciale. Fiind dotata cu acest sistem, nu se mai recomanda tragerea libera cu mana a perdelei. Acest sistem es..

55,00 Lei
Carlig metalic prindere perdea

Carlig metalic prindere perdea

    Carlig metalic prindere pentru perdele (agrafe rejansa), acest accesoriu este compatibil cu toate tipurile de sina comercializate de firma noastra. Carligele se prind pe rejansa in compartimente speciale (nu de firul de incretire a perdelei), se ..

0,80 Lei
Carlig prindere perdea

Carlig prindere perdea

    Carlig prindere pentru perdele (agrafe rejansa), acest accesoriu este compatibil cu toate tipurile de sina comercializate de firma noastra. Carligele se prind pe rejansa in compartimente speciale (nu de firul de incretire a perdelei), se pun la d..

0,50 Lei
Vergea tragere perdea

Vergea tragere perdea

    Vergeaua pentru manuirea perdelei pentru sistemele comercializate de firma Lexundros design nu este obligatorie. Ea are un rol mai mult de protectie, pentru a preveni atingerea perdelei, astfel uzura in timp este mai putin sesizabila. V..

15,00 Lei
Afisare 1 - 6 din 6 (1 pagini)