Sina de perdea profesionala de mici dimensiuni se poate actiona cu fir sau fara. Sistemul robust se incadreaza in orice tip de decor. Este ideal pentru o functionalitate usoara a perdelei si a draperiei. Este foarte durabila, deoarece nu exista elemente care se pot deteriora in timp.


Sina simpla

Sina simpla

     Sina simpla de perdea din aluminiu se monteaza pe tavan cu ajutorul unor cleme. Se poate monta si pe perete cu ajutorul unor brate de prindere folosite la jaluzele verticale. Sina este robusta are 1.5 cm patrati. Ea este foarte putin sau ap..

50,00 Lei
Sina simpla cu fir

Sina simpla cu fir

    Sina simpla cu fir pentru perdele si draperii, acest accesoriu are un sistem profesional de tragere cu ajutorul unor snururi speciale. Fiind dotata cu acest sistem, nu se mai recomanda tragerea libera cu mana a perdelei. Acest sistem es..

55,00 Lei
Sina dubla

Sina dubla

    Sina dubla de perdea din aluminiu se monteaza pe tavan cu ajutorul unor cleme. Se poate monta si pe perete cu ajutorul unor brate de prindere folosite la jaluzele verticale. Sina este robusta are 1.5 cm patrati. Sistemul este importat din It..

75,00 Lei
Sina dubla cu fir

Sina dubla cu fir

    Sina dubla cu fir pentru perdele si draperii. Sina are un sistem profesional de tragere cu ajutorul unor snururi speciale. Fiind dotata cu acest sistem nu se mai recomanda tragerea libera cu mana a perdelei. Se monteaza usor atat pe per..

85,00 Lei
Decor pentru sina dubla

Decor pentru sina dubla

    Decorul montabil pentru sina dubla se poate folosi si la jaluzelele verticale pentru a masca sina. Este dintr-un plastic flexibil si se monteaza pe sina cu ajutorul unor cleme transparente. Pretul este afisat pentru un metru liniar. Dim..

25,00 Lei
Brat extensibil 10-16 cm

Brat extensibil 10-16 cm

    Brat extensibil de 10 - 16 cm, acest accesoriu este  utilizat pentru jaluzele verticale, sine de perdele si cateodata la panouri japoneze.  Este un brat rezistent, rigid, iar culoarea acestuia este alba. Fixarea corespunzatoar..

10,00 Lei
Carlig prindere perdea

Carlig prindere perdea

    Carlig prindere pentru perdele, acest accesoriu este compatibil cu toate tipurile de sina comercializate de firma noastra. Carligele se prind pe rejansa in compartimente speciale (nu de firul de incretire a perdelei), se pun la distanta de 10 cm ..

5,00 Lei
Vergea tragere perdea

Vergea tragere perdea

    Vergeaua pentru manuirea perdelei pentru sistemele comercializate de firma Lexundros design nu este obligatorie. Ea are un rol mai mult de protectie, pentru a preveni atingerea perdelei, astfel uzura in timp este mai putin sesizabila. V..

15,00 Lei
Afisare 1 - 8 din 8 (1 pagini)