Panouri japoneze

   Va prezentam gama noastra de panouri japoneze cu 2, 3, 4 sau 5 canale in functie de necesitatile dumneavoastra. Reprezinta un mod modern de a decora spatiile. Se pot realiza diferite combinatii de culori si materiale. Panourile pot fi manevrate simplu, atat de panza, cat si cu ajutorul unei vergele. Pot fi legate intre ele sau libere, fiecare putand fi coordonat independent de celelalte. Se confectioneaza la comanda pe dimensiunea dorita.

pretul afisat este pentru 1 buc de 100x100 cm


Panouri Lex 1 opac

Panouri Lex 1 opac

    Lex 1 opac este un material cauciucat cu fata si verso. Pe fata se prezinta cu o textura unica care ofera un plus de eleganta, pe verso este un strat de cauciuc. Materialul are o grosime considerabila fata de alte materiale. De asemenea..

160,00 Lei
Panouri Lex 2

Panouri Lex 2

    Lex 2 este un material simplu, usor cauciucat rezistent la umiditate. Model uni in diverse culori, acesta are o textura placuta la atingere. Este translucid, permite trecerea luminii, cu cat culoarea este mai inchisa va permite mai puti..

120,00 Lei
Panouri Lex 5 Natur

Panouri Lex 5 Natur

    Material textil din fibra naturala, Lex 5 Natur este conceput sa imite textura de bambus. Este translucid, permite filtrarea luminii in incapere. Ofera o ambianta placuta si nu creeaza senzatia ca spatiul ar fi inchis si limitat. Este recomandat ..

170,00 Lei
Panouri Lex 5-291

Panouri Lex 5-291

    Lex 5-291 este un material special cu un model deosebit. Se numara printre cele mai vandute materiale cu model, baza textila este transparenta cu model alb si gri argintiu. In bataia luminii, modelul arginitiu se inchide la culoare prec..

170,00 Lei
Panouri Lex 5-3

Panouri Lex 5-3

    Material textil cu model, Lex 5-3 prezinta culori ideale pentru un decor armonios, transmite liniste si calm. Usor transparent, permite filtrarea luminii, dar impiedica privirile nedorite. Ideal pentru camere de zi, bucatarii sau orice ..

170,00 Lei
Panouri Lex 5-76

Panouri Lex 5-76

    Lex 5-76 este un material textil care prezinta un pastel de culori vibrante. Pentru latimi pana la 200 cm, liniile pot sa fie verticale, insa pentru latimi mai mari este absolut necesar sa fie orizontale pentru a permite procesul tehnol..

160,00 Lei
Panouri Libran Blackout

Panouri Libran Blackout

    Material textil cu o suprafata reflectorizanta a razelor solare, Libran Blackout este un material opac cu rol de protectie impotriva caldurii din verile toride. Acesta este ideal pentru incaperile care expuse intens la lumina puternica...

180,00 Lei
Panouri Marbella

Panouri Marbella

    Marbella este un material cauciucat, printat cu diverse motive florale si forme. Modelul prezinta un aspect sidefat si se poate incadra in multe decoruri. Materialul este foarte rezistent iar culorile inchise sunt aproape opace...

165,00 Lei
Panouri Metalic

Panouri Metalic

     Acest material textil imita o suprafata metalica. Este usor transparent, insa culorile deschise permit mai multa lumina sa intre in incapere, iar culorile inchise o blocheaza in proportie de 99%. Adaptabil in orice tip de incapere, il recom..

160,00 Lei
Panouri Silver Blackout

Panouri Silver Blackout

    Material textil cu o suprafata reflectorizanta a razelor solare, Silver Blackout este un material opac cu rol de protectie impotriva caldurii din verile toride. Acesta are o parte textila colorata, iar cealalta este argintite cu rol ref..

170,00 Lei
Panouri Sunscreen

Panouri Sunscreen

    Sunscreen este un material textil cu proprietati de filtrare a luminii. Se poate folosi atat in locuinte, cat si in birouri. Reda o atmosfera placuta si nu ofera senzatia de inchis sau claustrofobie, nu reduce din vederea panoramica a f..

240,00 Lei
Afisare 1 - 11 din 11 (1 pagini)