Termeni si Conditii


1: Introducere
      Prezentul site este detinut in mod legal de SC Lexundros Design SRL, avand sediul in Cluj-Napoca, str. Patriciu Barbu nr 62, jud. Cluj, Nr. de inregistrare la Registrul Comertului: J12/88/2008, CIF RO18056861 .
      Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre Sc Lexundros Design Srl, prin intermediul siteului www.lexundros.ro .
      Prezentele Conditii Generale definesc conditiile de utilizare a site-ului www.lexundros.ro de catre potentialii vizitatori sau clienti. Accesand si navigand pe acest site, acceptati, termenii de utilizare descrisi in continuare. In cazul in care nu sunteti de acord cu prezenta nota, va rugam sa parasiti acest website.

2: Accesul
     Site-ul este gazduit de serverele unei companii terte. Pentru eventualele erori functionale aparute din cauza unor modificari, setari, upgrade-uri etc. facute de aceasta companie terta ne cerem scuze, dar responsabilitatea nu ne apartine.

3: Marca si dreptul de autor
     Dreptul de autor pentru toate informatiile existente pe LEXUNDROS.RO este detinut de SC Lexundros Design SRL sau de afiliatii sai. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara acordul expres exprimat de catre SC Lexundros Design SRL ori de titularul acestui drept.
     Toate drepturile sunt rezervate LEXUNDROS.RO
     Este strict interzisa folosirea acestui site in scopul distrugerii sau alterarii lui, a continutului sau a securitatii acestuia ori pentru discreditarea sau hartuirea SC LEXUNDROS DESIGN SRL sau a afiliatiilor sai.

4: Confidentialitate
     Datele personale introduse de catre utilizator pe WWW.LEXUNDROS.RO vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., iar acestea nu vor fi furnizate sau vandute unei terte parti.
     SC LEXUNDROS DESIGN SRL nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga datele personale ale clientilor sai altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

5: Garantia produselor
     Toate produsele comercializate de catre www.lexundros.ro, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, confectionate si ambalate in cadrul societatii noastre.
     In cazul vanzarii unor produse utilizate sau cu defecte minore neconstatate la livrare si ambalare pot fi returnate in maxim 10 zile calendaristice din momentul primirii produselor.

6: Transferul Proprietatii
     Cumparatorul intra in proprietatea bunurilor doar dupa efectuarea platii catre Vanzator (ramburs, avans sau numerar).
     In cazul livrarii prin curier, acesta nu este autorizat de catre Vanzator sa permita Cumparatorului deschiderea coletelor inainte de semnarea de livrare, ci doar ulterior semnarii de livrare si achitarii eventualei contravalori a acestora.

7: Conciliere amiabila
     Daca aveti probleme legate de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin email sau cu persoana cu care discutati puteti lua legatura pentru o conciliera interna gratuita cu Alex Cotet, telefon: 0752 127 220 , email: office@lexundros.ro

8: Feedback
     Feedback-ul tau este foarte important pentru noi si il asteptam prin email la office@lexundros.ro impreuna cu eventualele poze ale lucrarii efectuate.
     Vei primi un raspuns oficial in maxim 48 de ore lucratoare de la primirea feedback-ului.