Termeni si Conditii


1: Introducere
      Prezentul site este detinut in mod legal de SC Lexundros Design SRL, avand sediul in Cluj-Napoca, str. Patriciu Barbu nr 62, jud. Cluj, Nr. de inregistrare la Registrul Comertului: J12/88/2008, CIF RO18056861 .
      Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre Sc Lexundros Design Srl, prin intermediul siteului www.lexundros.ro .
      Prezentele Conditii Generale definesc conditiile de utilizare a site-ului www.lexundros.ro de catre potentialii vizitatori sau clienti. Accesand si navigand pe acest site, acceptati, termenii de utilizare descrisi in continuare. In cazul in care nu sunteti de acord cu prezenta nota, va rugam sa parasiti acest website.

2: Accesul
     Site-ul este gazduit de serverele unei companii terte. Pentru eventualele erori functionale aparute din cauza unor modificari, setari, upgrade-uri etc. facute de aceasta companie terta ne cerem scuze, dar responsabilitatea nu ne apartine.

3: Marca si dreptul de autor
     Dreptul de autor pentru toate informatiile existente pe LEXUNDROS.RO este detinut de SC Lexundros Design SRL sau de afiliatii sai. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara acordul expres exprimat de catre SC Lexundros Design SRL ori de titularul acestui drept.
     Toate drepturile sunt rezervate LEXUNDROS.RO
     Este strict interzisa folosirea acestui site in scopul distrugerii sau alterarii lui, a continutului sau a securitatii acestuia ori pentru discreditarea sau hartuirea SC LEXUNDROS DESIGN SRL sau a afiliatiilor sai.

4: Confidentialitate
     Datele personale introduse de catre utilizator pe WWW.LEXUNDROS.RO vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., iar acestea nu vor fi furnizate sau vandute unei terte parti.
     SC LEXUNDROS DESIGN SRL nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga datele personale ale clientilor sai altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

5: Garantia produselor
     Toate produsele comercializate de catre www.lexundros.ro, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, confectionate si ambalate in cadrul societatii noastre.
     In cazul vanzarii unor produse utilizate sau cu defecte minore neconstatate la livrare si ambalare pot fi returnate in maxim 10 zile calendaristice din momentul primirii produselor.

6: Transferul Proprietatii
     Cumparatorul intra in proprietatea bunurilor doar dupa efectuarea platii catre Vanzator (ramburs, avans sau numerar). Produsele noastre sunt facute la comanda, putem solicita clientului avans pentru sume mai mari de 500 de Ron.
     In cazul livrarii prin curier, acesta nu este autorizat de catre Vanzator sa permita Cumparatorului deschiderea coletelor inainte de semnarea de livrare, ci doar ulterior semnarii de livrare si achitarii eventualei contravalori a acestora.

7: Conciliere amiabila
     Daca aveti probleme legate de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin email sau cu persoana cu care discutati puteti lua legatura pentru o conciliera interna gratuita cu Alex Cotet, telefon: 0742 486 093, email: office@lexundros.ro

8. Retur produse

     Produsele comercializate si confectionate de societatea comerciala Lexundros Design pot fi returnate in urmatoarele conditii: cu rambursare totala a costului de achizitie daca produsul achizitionat este componenta sau materie prima (nu este confectionat sau debitat) , pentru produsele confectionate conform unei comenzi specifice, debitate la dimensiuni cerute de client, acestea fiind personalizate pentru cerintele clientului se poate realiza o rambursare de 60% din valoarea initiala a achizitiei. In ambele situatii transportul (costul de curierat) va fi suportat de cumparator, clientul societatii Lexundros Design.

9: Feedback
     Feedback-ul tau este foarte important pentru noi si il asteptam prin email la office@lexundros.ro impreuna cu eventualele poze ale lucrarii efectuate.
     Vei primi un raspuns oficial in maxim 48 de ore lucratoare de la primirea feedback-ului.

9: Termen livrare
     Termenul de livrare este pe fiecare obiect in parte respectiv: Componente 2-3 zile lucratoare, produs finit rolete, jaluzele verticale, jaluzele orizontale aluminiu, panouri japoneze, produse personalizate 5-15 zile lucratoare, pentru jaluzele orizontale de lemn termenul de livrare este 30-40 de zile in functie de sezon. Termenele pot varia, depasind nr de zile expus mai sus, in functie de sezon si solicitari, incercam in mare masura sa respectam aceste termene.