Jaluzele orizontale

   Va prezentam gama noastra de jaluzele orizontale clasice din aluminiu, cat si jaluzele orizontale din lemn pe diferite modele si dimensiuni. Sunt ideale pentru orice tip de spatiu. Sunt facil de manevrat. De asemenea, regleaza cu usurinta intensitatea luminii din incapere asa cum doriti dumneavoastra.


Jaluzele orizontale aluminiu 25 mm

Jaluzele orizontale aluminiu 25 mm

    Jaluzele orizontale de aluminiu. Produs clasic cu latimea lamelelor de 25 mm, solutie simpla putin demodata pentru locuinte si spatiu de birouri. Sunt usor de intretinut si rezistente in timp. Pot fi prevazute cu un accesoriu de prinde..

210,00 Lei
Jaluzele orizontale lemn 25 mm

Jaluzele orizontale lemn 25 mm

    Jaluzele orizontale de lemn cu lamele de 25 de mm. Un produs elegant si luxos, se poate utiliza atat in birouri cat si in locuinte, poate fi asortat cu mobila din lemn masiv sau cu diferite accesorii din spatiu. Produs premium importat ..

665,00 Lei
Jaluzele orizontale lemn 50 mm

Jaluzele orizontale lemn 50 mm

    Jaluzelele orizontale din lemn cu lamele de 50 mm reprezinta un produs elegant si luxos. Acestea pot fi utilizate atat pentru decorarea caselor, cat si pentru decorarea birourilor. Nu recomandam instalarea acestora pe tamplarie, deoarec..

760,00 Lei
Afisare 1 - 3 din 3 (1 pagini)