Noul sistem de rolete simple cu arc de 17 mm are avantajul unei manevrari directe si simple, arcul fiind prevazut cu  un mecanism de auto-oprire. Ruloul se trage in sus sau in jos cu mana si se opreste cu usurinta unde doriti. Printr-o simpla actionare in jos a ruloului, el se va strange automat in partea de sus. Este un sistem nou, dar bazele acestuia sunt similare celui clasic. Roleta arata mult mai robusta cu acest sistem, deoarece nu mai este necesar snurul cu bile. Sistemul este recomandat pentru ferestre, deoarece actionarea acestuia este incomoda in cazul usilor, fiind necesar sa va aplecati pentru a ridica tamburul. Sistemul este dotat cu un tambur si arc de 17 mm in diametru.

- "17 mm" se refera la grosimea tamburului pe care se rotesc.


Alege material pentru rolete simple cu arc 17 mm.


Lex 1 opac

Lex 1 opac

    Lex 1 opac este un material cauciucat cu fata si verso. Pe fata se prezinta cu o textura unica care ofera un plus de eleganta, pe verso este un strat de cauciuc. Materialul are o grosime considerabila fata de alte materiale. De asemenea..

205,00 Lei
Lex 2

Lex 2

    Lex 2 este un material simplu, usor cauciucat rezistent la umiditate. Model uni in diverse culori, acesta are o textura placuta la atingere. Este translucid, permite trecerea luminii, cu cat culoarea este mai inchisa va permite mai puti..

165,00 Lei
Lex 5-291

Lex 5-291

    Lex 5-291 este un material special cu un model deosebit. Se numara printre cele mai vandute materiale cu model, baza textila este transparenta cu model alb si gri argintiu. In bataia luminii, modelul arginitiu se inchide la culoare prec..

215,00 Lei
Lex 5-3

Lex 5-3

    Material textil cu model, Lex 5-3 prezinta culori ideale pentru un decor armonios, transmite liniste si calm. Usor transparent, permite filtrarea luminii, dar impiedica privirile nedorite. Ideal pentru camere de zi, bucatarii sau orice ..

215,00 Lei
Lex 5-76

Lex 5-76

    Lex 5-76 este un material textil care prezinta un pastel de culori vibrante. Pentru latimi pana la 200 cm, liniile pot sa fie verticale, insa pentru latimi mai mari este absolut necesar sa fie orizontale pentru a permite procesul tehnol..

185,00 Lei
Libran Blackout

Libran Blackout

    Material textil cu o suprafata reflectorizanta a razelor solare, Libran Blackout este un material opac cu rol de protectie impotriva caldurii din verile toride. Acesta este ideal pentru incaperile care expuse intens la lumina puternica...

225,00 Lei
Marbella

Marbella

    Marbella este un material cauciucat, printat cu diverse motive florale si forme. Modelul prezinta un aspect sidefat si se poate incadra in multe decoruri. Materialul este foarte rezistent iar culorile inchise sunt aproape opace...

210,00 Lei
Metalic

Metalic

     Acest material textil imita o suprafata metalica. Este usor transparent, insa culorile deschise permit mai multa lumina sa intre in incapere, iar culorile inchise o blocheaza in proportie de 99%. Adaptabil in orice tip de incapere, il recom..

185,00 Lei
Silver Blackout

Silver Blackout

    Material textil cu o suprafata reflectorizanta a razelor solare, Silver Blackout este un material opac cu rol de protectie impotriva caldurii din verile toride. Acesta are o parte textila colorata, iar cealalta este argintite cu rol ref..

215,00 Lei
Sunscreen

Sunscreen

    Sunscreen este un material textil cu proprietati de filtrare a luminii. Se poate folosi atat in locuinte, cat si in birouri. Reda o atmosfera placuta si nu ofera senzatia de inchis sau claustrofobie, nu reduce din vederea panoramica a f..

285,00 Lei
Afisare 1 - 10 din 10 (1 pagini)