Va prezentam gama noastra de motorizare compatibila cu aproape orice tip de jaluzea rulou sau perdea. Dispozitivul care se doreste actionat necesita un snur, fir, sau snur cu bile. Motorul va actiona singur sistemul prin apasarea butoanelor sau prin comanda de orice dispozitiv compatibil Android sau IOs. Pentru ca sistemul sa fie complet functional aveti nevoie de un motor, o rotita de actionare compatibila cu snurul dumneavoastra si de un conector metalic in cazul in care snurul actionat este cu bile, un incarcator la priza sau un incarcator solar. Dispozitivul este echipat cu o baterie reincarcabila, care are ca termen de functionare aproximativ 2 saptamani (2-3 actionari per zi). Panoul solar va permite incarcarea automata a bateriei fara efort suplimentar.


Corp motor smart

Corp motor smart

    Motor smart pentru actionare jaluzele, rolete si alte sisteme care se folosesc de un snur fie el cu bile sau fara bile pentru actionare. Acesta este doar corpul motorului pentru actionare completa veti avea nevoie de: corp motor, rotita actionare..

280,00 Lei
Incarcator

Incarcator

    Incarcatorul se foleste pentru a incarca corpul motorului smart...

65,00 Lei
Panou solar

Panou solar

    Acest panou solar ajuta la incarcarea bateriilor din corpul motor. Panoul este prevazut cu un senzor de lumina pentru a avea unele beneficii si control mai amplu din aplicatia Android sau IOs. Este de recomandat pentru performanta optima, ca fere..

65,00 Lei
Rotita adaptor 3,2 mm

Rotita adaptor 3,2 mm

    Aceasta rotita se foloseste la snurul cu bile de 3 mm pentru a actiona ruloul prin intermediul corpului motor. Se poate folosi si pentru snurul cu bile metalic. Inainte de a comanda verificati tipul snurului dumneavoastra. Vezi aici...

6,00 Lei
Rotita adaptor 4,5 mm

Rotita adaptor 4,5 mm

    Aceasta rotita se foloseste la snurul cu bile de 4,5 mm pentru a actiona jaluzeaua sau roleta prin intermediul corpului motor. Se poate folosi si pentru actionarea snurului sinelor de perdea de un diametru intre 3 mm si 4 mm. Inainte de a comanda..

6,00 Lei
Kit motorizare rolete

Kit motorizare rolete

    Acest kit complet contine tot ce aveti nevoie pentru a folosi motorizarea pentru 1 rulou cu incarcare la priza. Kit-ul contine 1 corp motor, 1 incarcator priza, cate 1 set rotite adaptor 2 buc (3mm, 4,5 mm sau snur simplu), cate 1 set capsa marge..

360,00 Lei
Kit motorizare rolete (2 buc)

Kit motorizare rolete (2 buc)

    Acest kit complet contine tot ce aveti nevoie pentru a folosi motorizarea pentru 2 rulouri cu incarcare la priza. Kit-ul contine 2 corp motor, 1 incarcator priza, cate 2 set rotite adaptor 2 buc (3mm, 4,5 mm sau snur simplu), cate 2 set capsa mar..

586,00 Lei 655,00 Lei
Kit motorizare rulouri (3 buc)

Kit motorizare rulouri (3 buc)

    Acest kit complet contine tot ce aveti nevoie pentru a folosi motorizarea pentru 3 rulouri cu incarcare la priza. Kit-ul contine 3 corp motor, 1 incarcator priza, cate 3 set rotite adaptor 2 buc (3mm, 4,5 mm sau snur simplu), cate 3 set capsa mar..

849,00 Lei 950,00 Lei
Capsa margea metalica 3,2 mm

Capsa margea metalica 3,2 mm

    Capsa margea metalica este folosita exclusiv pentru a conecta lantul metalic sau de plastic al roletelor cu snur de 3,2 mm...

1,50 Lei
Capsa margea metalica 4,5 mm

Capsa margea metalica 4,5 mm

    Capsa margea metalica este folosita exclusiv pentru a conecta lantul metalic si de plastic al roletelor cu snur de 4,5 mm...

1,50 Lei
Afisare 1 - 10 din 10 (1 pagini)