Sistemul Lux de casete este un sistem noninvaziv pentru ferestre (nu necesita perforarea ferestrei). Roleta se aplica cu un adeziv special si rezistent pe rama ferestrei, materialul acopera in intregime partea vitrata, nelasand o cantitate mare de lumina sa patrunda in incapere. Sistemul se incadreaza perfect pe orice tip de rama. 


Alege material pentru rolete simple casetate sistem Lux.

pretul afisat este pentru 1 buc de 100x100 cm


Folie reflexiva

Folie reflexiva

    Folia reflexiva, este un material foarte inovativ in domeniul roletelor. Acest material ajuta la o filtrare a luminii si a caldurii. Ea este transparenta, neagra pe partea interioara si argintie pe exterior. Calitatiile speciale ale ace..

535,00 Lei
Sidef

Sidef

    Sidef este un textil ce imita perdeaua, este transparent, se poate asorta cu o draperie blackout. Pretabil pentru bucatarii si spatii mari deschise, ofera un ambiant placut in zona alocata...

390,00 Lei
Topaz Blackout

Topaz Blackout

    Topaz este un material textil opac cu spatele argintiu. Partea interioara prezinta o textura ce imita lemnul. Este un material de calitate net superioara fata de Silver Blackout, facand parte dintr-o categorie premium cu caracteristici ..

415,00 Lei
Lex 2

Lex 2

    Lex 2 este un material simplu, usor cauciucat rezistent la umiditate. Model uni in diverse culori, acesta are o textura placuta la atingere. Este translucid, permite trecerea luminii, cu cat culoarea este mai inchisa va permite mai puti..

345,00 Lei
Libran Blackout

Libran Blackout

    Material textil cu o suprafata reflectorizanta a razelor solare, Libran Blackout este un material opac cu rol de protectie impotriva caldurii din verile toride. Acesta este ideal pentru incaperile care expuse intens la lumina puternica...

405,00 Lei
Rustic

Rustic

    Rustic este un material textil ce imita tesatura de in. El se poate integra usor in orice decor clasic sau modern, este semitransparent lasand sa treaca lumina filtrata in incapare. Se poate asorta ideal cu lemn, piatra sau alte texturi..

355,00 Lei
Silver Blackout

Silver Blackout

    Material textil cu o suprafata reflectorizanta a razelor solare, Silver Blackout este un material opac cu rol de protectie impotriva caldurii din verile toride. Acesta are o parte textila colorata, iar cealalta este argintite cu rol ref..

395,00 Lei
Sunscreen

Sunscreen

    Sunscreen este un material textil cu proprietati de filtrare a luminii. Se poate folosi atat in locuinte, cat si in birouri. Reda o atmosfera placuta si nu ofera senzatia de inchis sau claustrofobie, nu reduce din vederea panoramica a f..

465,00 Lei
Marbella

Marbella

    Marbella este un material cauciucat, printat cu diverse motive florale si forme. Modelul prezinta un aspect sidefat si se poate incadra in multe decoruri. Materialul este foarte rezistent iar culorile inchise sunt aproape opace...

390,00 Lei
Metalic

Metalic

     Acest material textil imita o suprafata metalica. Este usor transparent, insa culorile deschise permit mai multa lumina sa intre in incapere, iar culorile inchise o blocheaza in proportie de 99%. Adaptabil in orice tip de incapere, il recom..

305,00 Lei
Lex 5-76

Lex 5-76

    Lex 5-76 este un material textil care prezinta un pastel de culori vibrante. Pentru latimi pana la 200 cm, liniile pot sa fie verticale, insa pentru latimi mai mari este absolut necesar sa fie orizontale pentru a permite procesul tehnol..

305,00 Lei
Lex 5-3

Lex 5-3

    Material textil cu model, Lex 5-3 prezinta culori ideale pentru un decor armonios, transmite liniste si calm. Usor transparent, permite filtrarea luminii, dar impiedica privirile nedorite. Ideal pentru camere de zi, bucatarii sau orice ..

335,00 Lei
Lex 5-291

Lex 5-291

    Lex 5-291 este un material special cu un model deosebit. Se numara printre cele mai vandute materiale cu model, baza textila este transparenta cu model alb si gri argintiu. In bataia luminii, modelul arginitiu se inchide la culoare prec..

335,00 Lei
Lex 5 Natur

Lex 5 Natur

    Material textil din fibra naturala, Lex 5 Natur este conceput sa imite textura de bambus. Este translucid, permite filtrarea luminii in incapere. Ofera o ambianta placuta si nu creeaza senzatia ca spatiul ar fi inchis si limitat. Este recomandat ..

385,00 Lei
Lex 1 opac

Lex 1 opac

    Lex 1 opac este un material cauciucat cu fata si verso. Pe fata se prezinta cu o textura unica care ofera un plus de eleganta, pe verso este un strat de cauciuc. Materialul are o grosime considerabila fata de alte materiale. De asemenea..

385,00 Lei
Afisare 1 - 15 din 15 (1 pagini)