Sistemul Maxi de casete se foloseste exclusiv pentru montajul pe perete sau tavan. Acest sistem este prevazut cu o caseta in partea de sus ce acopera tamburul si materialul, protejandu-l de praf. Din pacate, acest sistem nu este prevazut cu sine de ghidaj pe laterale. Se monteaza cu usurinta, fiind dotat cu cleme de prindere care se fixeaza pe sina din spate. Pe perete se poate monta cu console de prindere. Este un sistem compatibil cu orice tip de incapere. Caseta este de culoare alba.


Alege material pentru rolete simple casetate sistem Maxi.


Lex 1 opac

Lex 1 opac

    Lex 1 opac este un material cauciucat cu fata si verso. Pe fata se prezinta cu o textura unica care ofera un plus de eleganta, pe verso este un strat de cauciuc. Materialul are o grosime considerabila fata de alte materiale. De asemenea..

235,00 Lei
Lex 2

Lex 2

    Lex 2 este un material simplu, usor cauciucat rezistent la umiditate. Model uni in diverse culori, acesta are o textura placuta la atingere. Este translucid, permite trecerea luminii, cu cat culoarea este mai inchisa va permite mai puti..

195,00 Lei
Lex 5 Natur

Lex 5 Natur

    Material textil din fibra naturala, Lex 5 Natur este conceput sa imite textura de bambus. Este translucid, permite filtrarea luminii in incapere. Ofera o ambianta placuta si nu creeaza senzatia ca spatiul ar fi inchis si limitat. Este recomandat ..

235,00 Lei
Lex 5-291

Lex 5-291

    Lex 5-291 este un material special cu un model deosebit. Se numara printre cele mai vandute materiale cu model, baza textila este transparenta cu model alb si gri argintiu. In bataia luminii, modelul arginitiu se inchide la culoare prec..

245,00 Lei
Lex 5-3

Lex 5-3

    Material textil cu model, Lex 5-3 prezinta culori ideale pentru un decor armonios, transmite liniste si calm. Usor transparent, permite filtrarea luminii, dar impiedica privirile nedorite. Ideal pentru camere de zi, bucatarii sau orice ..

245,00 Lei
Lex 5-76

Lex 5-76

    Lex 5-76 este un material textil care prezinta un pastel de culori vibrante. Pentru latimi pana la 200 cm, liniile pot sa fie verticale, insa pentru latimi mai mari este absolut necesar sa fie orizontale pentru a permite procesul tehnol..

215,00 Lei
Libran Blackout

Libran Blackout

    Material textil cu o suprafata reflectorizanta a razelor solare, Libran Blackout este un material opac cu rol de protectie impotriva caldurii din verile toride. Acesta este ideal pentru incaperile care expuse intens la lumina puternica...

255,00 Lei
Marbella

Marbella

    Marbella este un material cauciucat, printat cu diverse motive florale si forme. Modelul prezinta un aspect sidefat si se poate incadra in multe decoruri. Materialul este foarte rezistent iar culorile inchise sunt aproape opace...

240,00 Lei
Metalic

Metalic

     Acest material textil imita o suprafata metalica. Este usor transparent, insa culorile deschise permit mai multa lumina sa intre in incapere, iar culorile inchise o blocheaza in proportie de 99%. Adaptabil in orice tip de incapere, il recom..

215,00 Lei
Silver Blackout

Silver Blackout

    Material textil cu o suprafata reflectorizanta a razelor solare, Silver Blackout este un material opac cu rol de protectie impotriva caldurii din verile toride. Acesta are o parte textila colorata, iar cealalta este argintite cu rol ref..

245,00 Lei
Sunscreen

Sunscreen

    Sunscreen este un material textil cu proprietati de filtrare a luminii. Se poate folosi atat in locuinte, cat si in birouri. Reda o atmosfera placuta si nu ofera senzatia de inchis sau claustrofobie, nu reduce din vederea panoramica a f..

315,00 Lei
Afisare 1 - 11 din 11 (1 pagini)