Rolete Skylight 24 mm compatibile pentru orice tip de fereastra: Velux, Fakro, Roto etc. Acestea sunt usor de folosit, rezistente si fiabile. Sistem simplu cu durabilitate crescuta. Ruloul are 3 pozitii: inchis (panza este rulata sus si fereastra goala) intredeschis (panza este fixata in carligele de la mijloc, fereastra fiind doar jumate acoperita) si inchis (panza este fixata in partea de jos, fereastra fiind toata acoperita). La cerere se pot oferi seturi de carlige in plus pentru a dispune si de alte pozitii de inchidere.


Alege material pentru Skylight 24 mm rolete de mansarda.

pretul afisat este pentru 1 buc de 100x100 cm


Folie reflexiva rolete mansarda

Folie reflexiva rolete mansarda

    Folia reflexiva, este un material foarte inovativ in domeniul roletelor. Acest material ajuta la o filtrare a luminii si a caldurii. Ea este transparenta, neagra pe partea interioara si argintie pe exterior. Calitatiile speciale ale ace..

330,00 Lei
Lex 1 opac rolete mansarda

Lex 1 opac rolete mansarda

    Lex 1 opac este un material cauciucat cu fata si verso. Pe fata se prezinta cu o textura unica care ofera un plus de eleganta, pe verso este un strat de cauciuc. Materialul are o grosime considerabila fata de alte materiale. De asemenea..

250,00 Lei
Lex 2 rolete mansarda

Lex 2 rolete mansarda

    Lex 2 este un material simplu, usor cauciucat rezistent la umiditate. Model uni in diverse culori, acesta are o textura placuta la atingere. Este translucid, permite trecerea luminii, cu cat culoarea este mai inchisa va permite mai puti..

200,00 Lei
Lex 5-291 rolete mansarda

Lex 5-291 rolete mansarda

    Lex 5-291 este un material special cu un model deosebit. Se numara printre cele mai vandute materiale cu model, baza textila este transparenta cu model alb si gri argintiu. In bataia luminii, modelul arginitiu se inchide la culoare prec..

220,00 Lei
Lex 5-3 rolete mansarda

Lex 5-3 rolete mansarda

    Material textil cu model, Lex 5-3 prezinta culori ideale pentru un decor armonios, transmite liniste si calm. Usor transparent, permite filtrarea luminii, dar impiedica privirile nedorite. Ideal pentru camere de zi, bucatarii sau orice ..

200,00 Lei
Lex 5-76 rolete mansarda

Lex 5-76 rolete mansarda

    Lex 5-76 este un material textil care prezinta un pastel de culori vibrante. Pentru latimi pana la 200 cm, liniile pot sa fie verticale, insa pentru latimi mai mari este absolut necesar sa fie orizontale pentru a permite procesul tehnol..

200,00 Lei
Libran Blackout rolete mansarda

Libran Blackout rolete mansarda

    Material textil cu o suprafata reflectorizanta a razelor solare, Libran Blackout este un material opac cu rol de protectie impotriva caldurii din verile toride. Acesta este ideal pentru incaperile care expuse intens la lumina puternica...

250,00 Lei
Marbella rolete mansarda

Marbella rolete mansarda

    Marbella este un material cauciucat, printat cu diverse motive florale si forme. Modelul prezinta un aspect sidefat si se poate incadra in multe decoruri. Materialul este foarte rezistent iar culorile inchise sunt aproape opace...

215,00 Lei
Metalic rolete mansarda

Metalic rolete mansarda

     Acest material textil imita o suprafata metalica. Este usor transparent, insa culorile deschise permit mai multa lumina sa intre in incapere, iar culorile inchise o blocheaza in proportie de 99%. Adaptabil in orice tip de incapere, il recom..

210,00 Lei
Silver Blackout rolete mansarda

Silver Blackout rolete mansarda

    Material textil cu o suprafata reflectorizanta a razelor solare, Silver Blackout este un material opac cu rol de protectie impotriva caldurii din verile toride. Acesta are o parte textila colorata, iar cealalta este argintite cu rol ref..

240,00 Lei
Sunscreen rolete mansarda

Sunscreen rolete mansarda

    Sunscreen este un material textil cu proprietati de filtrare a luminii. Se poate folosi atat in locuinte, cat si in birouri. Reda o atmosfera placuta si nu ofera senzatia de inchis sau claustrofobie, nu reduce din vederea panoramica a f..

330,00 Lei
Topaz Blackout rolete mansarda

Topaz Blackout rolete mansarda

    Topaz este un material textil opac cu spatele argintiu. Partea interioara prezinta o textura ce imita lemnul. Este un material de calitate net superioara fata de Silver Blackout, facand parte dintr-o categorie premium cu caracteristici ..

250,00 Lei
Afisare 1 - 12 din 12 (1 pagini)